Икебаната: Не съм лигльо!

Рейтинг:
0 0
Не пея по клубове, там канят само чалгаджийки и рапъри

Ексцентричният изпълнител Деян Неделчев, по-известен като Икебаната, готви две нови музикални изненади за феновете си. Певецът е създал и двете песни, като отсега е категоричен, че те ще станат хитове.

На 24 май на пазара ще излезе парчето "Българинът", а в края на същия месец ще се появи и "Дреме ми", в която изпълнителят осмива жълтата преса, за да защити всички актьори, срещу които се пише.

Нямам участия по клубове, не ме канят, защото предпочитат само чалгаджийки и рапъри, заяви Икебаната, който беше гост в "Усещане за жена" по
TV7.

Музикантът разказа и подробности за участието си в шоуто "Следващият, моля!" по TV7, което се радва на голям успех сред публиката. Бъзиците са огромни, никой не цели да обижда никого, заяви изпълнителят.

Икебаната, който дълги години развиваше музикалната си кариера в чужбина, сподели, че в момента у нас го задържа именно ангажиментът в "Следващият, моля!". Аз обичам да пътувам, да работя в чужбина. Човек трябва да променя нещата, заяви колоритният певец.

Не съм лигльо и никога не съм бил лигльо, аз съм човек на изкуството, затова мога да си позволява да правя весели неща, категоричен беше Деян Неделчев.

Вижте цялото интервю с Икебаната в "Усещане за жена"!

 

добави коментар
Голям пожар във Враца
Стихиен пожар избухна в късния следобeд във Враца, като по неизвестни причини се възпламениха...
Дъждът не развали празника в Панагюрище
Дъжд като из ведро се изля над Панагюрище преди началото на тържествената заря-проверка по повод...
В момента:
06:30
Моят град е моят живот
06:45
Антъни Бурдейн
07:30
2 май
София
В момента
Дъжд
15°C
Днес
Гръмотевична буря
Min: 8°C
Max: 18°C
Утре
Краткотраен дъжд
Min: 9°C
Max: 19°C

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате
56.4%
8.1%
35.5%
гласувай
2 май
На 2 май 2011 г. президентът на САЩ Барак Обама прави официално обръщение от Белия дом, в което съобщава, че най-известният терорист в света - Осама...