Протест

Сладките храни причиняват рак

Рейтинг:
0 0
Глюкозата в тях води до изменения в клетките

Освен, че са вредни заради натрупването на излишни килограми, до което водят, сладките храни могат да бъдат и опасни за човешкия организъм.

Голямото количество въглехидрати в тях може да причини рак заради усвояването на глюкоза в клетките. Раковите клетки функционират с 20% кислород и 80% глюкоза, а при здравите клетки е точно обратното.

Това обясни един от най-изтъкнатите световни холистични специалисти – Барбара Рен, която гостува в България и даде специално интервю за презаването "Усещане за жена" по TV7.

Барбара е работила в престижната английска болница "Сейнт Мери" с пациенти, страдащи от рак на щитовидната жлеза. Самата тя е успяла напълно да се излекува от анорексия и да роди четири деца. След това заболява от множествена склероза, но чрез методите си отново оздравява и на 43 години ражда пето дете.

В Англия е незаконно да лекуваш рак, освен ако не си доктор по професия. Аз помагам на хората да засилят своята способност да се лекуват и организирам голяма група за взаимопомощ на онкоболни, но е забранено да твърдя, че са се излекували чрез моите методи, обяснява Барбара.

Всеки случай е индивидуален. Най-важното е да се поддържа хидратацията на тялото, да се достигне алкален баланс, правилна температура и количеството фотони, които клетката приема, за да произвежда своя вътрешна светлина, разяснява специалистът по холистична медицина.

Барбара е категорична, че зеленчуците са най-добрият приятел на човека. Самата тя спазва стриктен хранителен режим, който изключва напълно приема на месо, млечни продукти и жито.

Препоръчва всекидневно да се приема допълнително йод и да се пие чай от ленено семе, който има полезни свойства и предизвиква отделяне на вътрешна светлина за клетките на организма.

В България Барбара Рен представи новата си книга "Завръщане към светлината", съдържаща ценни съвети и напътствия за принципите на здравословното хранене и произвеждане на вътрешна светлина за фотони.

Вижте още съвети от специалиста в "Усещане за жена"!

Британецът в Скопие не е починал от ебола
Починалият в Македония британец най-вероятно не е бил болен от ебола - пробите му за вируса са...
Политическите виждания – основата за нов кабинет
Общите виждания за политиките в отделните сектори ще бъдат ключови за съставянето на бъдещия...
Българинът забрави киселото мляко
Драстичен спад в потреблението на кисело и прясно мляко сред нашенците през последния четвърт век...
Габрово не иска Четин Казак да е депутат
Напрежението в Габровско нараства! След като Дупница и Кюстендил въстанаха срещу влизането в...
Фандъкова обеща: Зимата няма да ни изненада
Идването на зимата и първите снеговалежи няма да ни изненадат тази година. Това обеща официално...