Пирамида лекува рак?

Рейтинг:
1 0
Съоръжението в сливенско село помага при различни болести

Енергийна пирамида, която лекува различни болести, построиха в двора на къщата си в сливенското село Самуилово Станка Железчева и нейният съпруг Митко. Те представиха нейната лечебна сила в предаването "Игри на съдбата" по TV7.

Идеята за построяването й е на баба Станка. Бившата учителка по биология е наследила от дядо си влечението по природосъобразния начин на живот. Той я научил да събира билки и с тях да помага на хората.

През последните години обаче Станка Железчева узнала за уникалните енергийни свойства на пирамидите и за тяхната лечебна сила. Направила дълги и трудни изчисления и установила, че сама може да създаде копие на Хеопсовата пирамида.

Разказала и на съпруга си, но той първоначално не повярвал и отказал да участва. След това обаче тя успяла да му докаже, че твърденията й се уповават на научни факти, и двамата се заловили за работа.

Баба Станка с помощта на пръчки и багети открила мястото, където пирамидата трябвало да бъде построена. Много важно условие е да няма наоколо течаща вода, казва лечителката.

След това пресметнала къде точно да бъдат поставени двете легла, масата, на каква височина да са, а също и как да бъде разположена пирамидата, така че да е ориентирана към четирите посоки на света. Когато всичко било готово, извикали майсторите и им казали, че трябва да я построят, без да използват нито един пирон или метални елементи.

Накрая я покрили с водонепромокаем плат. Заради студеното време през зимата пирамидата не е използвана. Там оставяли шишета с вода за около 15 дни, за да се заредят с положителна енергия. Опитайте от тази вода и след това – от чешмата, ще установите, че са различни. А шишетата са пълнени от чешмата, казва дядо Митко.

Първоначално той не повярвал на баба Станка, че водата в пирамидата няма да замръзва дори и в най-студените дни. Но станало точно така.

За да има лечебна сила, човек трябва да полежи на едно от двете легла в пирамидата за около 30 минути, казва Станка Железчева. Първия път трябва да се направи и лечебен масаж, за да се отпушат порите. По думите й енергията лекува различни болести – главоболие, хормонални проблеми, дископатия, невроза, депресия, дори и рак.

Вижте всичко за странната пирамида в село Самуилово в "Игри на съдбата" по TV7!

Падат лимитите в онкологиите
Падат лимитите в онкологиите, съобщи след заседанието на надзора на Здравната каса директорът й д-р...
Предлагат намаляване на таксите за пенсионните фондове
Таксите на пенсионните фондове да бъдат намалени, а възможностите за инвестиции във фирми, свързани...
Издирват двама българи в Непал
Външното министерство все още няма връзка с двама българи в Непал. Последно контакт със...
БЧК в готовност да изпрати спасители в Непал
От Българския червен кръст съобщиха, че имат готовност да изпратят спасителни екипи с кучета в...
Катаджии от Пловдив прикривали убиец на пътя
Катаджии от полицията в Пловдив са участвали в схема, чрез която е прикрит шофьор, убил човек на...