Събитията в Костинброд днес

Рейтинг:
14 1
1120 15
След агресивната реакция на жителите на града, NEWS7 и TV7 изтеглиха екипите си от мястото на събитието

Ексклузивна новина на NEWS7 и TV7 разтърси ефира в днешния ден за размисъл преди изборите. Грандиозна фалшификация с 350 хил. изборни бюлетини разкри акция на прокуратурата и ДАНС. Операцията е извършена снощи (10-ти май) в печатницата в Костинброд.

Ако тези бюлетини са били вкарани в употреба, това би подменило вота на 10% от българските избиратели. На интернет сайта на прокуратурата беше качено официално потвърждение за акцията. Там се уточнява, че 10-те палета с незаконни бюлетини са поставени под засилена охрана.

Стана ясно и че 350-те хил. бюлетини са били съхранявани в склад на печатницата извън законовия срок.

Много хора дойдоха при екипа на NEWS7 и TV7 веднага след обявяването на новината, за да поздравят журналистите и да разкажат от мястото на събитието какво се е случвало в последните дни.

Служител на бензиностанция в близост до печатницата разказва, че днес (11-ти май) около 10-11 ч. сутринта, с печатницата влезли два автомобила, заедно с въоръжени лица и жандармерия. Автомобилът на жандармерията остана в двора на печатницата през деня.

Бивш член на ГЕРБ в Костинброд каза, че ако Йордан Бончев – собственикът на печатница "Мултипринт" наистина е извършил такова нещо, то не е било негова инициатива, а му е било наредено и му е бил оказан натиск.

Бившият кмет на града през периода 2003 – 2011 г. - Красимир Кунчев от БСП сподели, че прави впечатление, че Бончев печели всички обществени поръчки. Той изрази съмнение в истинността на последните избори, при които именно в "Мултипринт" са печатани бюлетините.

Не закъсняха и ответните реакции.

След нашето ексклузивно включване, хората в Костинброд нападнаха Николай Бареков, след като журналистът зададе въпрос на общински съветник в града.

След агресивната реакция на жителите на града, NEWS7 и TV7 изтеглиха екипите си от мястото на събитието.

добави коментар
Неминона
Ако не гласувам, ще ми вземат гласа Ако гласувам ще им го дам, доброволно друг избор няма
Анонимен
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ УТРЕ ДА ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ГЕРБ, А НЕ ЗА СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ НА ГАДНИТЕ КОМУНИСТИ, КОИТО КАЗВАТ ЧЕ ВЛАСТТА СЕ ВЗЕМА С КРЪВ. ТЕ ТАКА СА СВИКНАЛИ, НЕ НАПРАЗНО АНТОН КУТЕВ КАЗВАШЕ, ЧЕ ПАРТИЙНОТО ЧЛЕНСТВО СЕ ПРЕДАВА КАТО СПИН ОТ ПОКОЛЕНИЕ НА ПОКОЛЕНИЕ. СТИГА ВЕЧЕ, АМАН ОТ СПИНОЗНИ КОМУНИСТИ, ПРЕКРЪСТИЛИ СЕ В СОЦИАЛИСТИ. "ПОГЛЕДНАЛ СЕ ИЛИЯ И ПАК В ТИЯ" НАЛИ Я ЗНАЕТЕ ПОГОВОРКАТА. ТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ СИ СЛУЖАТ С КОМПРОМАТИ И ИНТРИГИ, НАЛИ ПОМНИТЕ ПРЕДИ ГОДИНИ КАК ТЪРСЕХА ПАРТИЙНАТА КНИЖКА НА СТЕФАН СОФИЯНСКИ, НО НЕ Я НАМЕРИХА. ТЕ СА ЦАРЕ НА СКАНДАЛИТЕ. ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТЯХ.
Анонимен
Николай Бареков до средата на м. февруари величаеше Борисов и Цветанов, а след оставката на правителството се обърна на 360 градуса, не напразно твоите колеги те наричат близогъзец. Много бързо превключи на друга вълна. Колко хилки ди дадоха та днес в деня за размисъл да разбуниш духовете и да създадеш такъв конфликт и после да избягаш от там. кого плашиш, че ще напуснеш България, повтори го няколко пъти, след това пък 20 пъти повтори, че до сутринта няма да си жив. Сега да не сме 45 година когато комунистите избиваха интилигенцията /макар че ти не си от тях/. Ти си срам за журналистическата гилдия. Мога още много да пиша, но ми се приспа. Ти си едно продажно нищожно дудуче, както те наричат.
преглед на всички коментари (15)
Обама: Трейвън Мартин можех да бъда аз
Барак Обама, първият чернокож президентът на САЩ, направи вчера изненадващо и емоционално изказване...
"Отчаяна съпруга" отряза Джордж Клууни
Актьорът Джордж Клуни преследвал колежката си Ева Лонгория преди раздялата си със Стейси Киблър....
В момента:
Базар
08:35
Базар
09:00
Новини
09:10
Документална поредица
20 юли
София
В момента
Облачно
18°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 14°C
Max: 28°C
Утре
Краткотраен дъжд
Min: 16°C
Max: 27°C
20 юли
На 21 юли 1878 г. с указ на княз Александър Дондуков-Корсаков се създава Българската армия. Тя включва трите вида войски: Сухопътни войски на...