Още един напуска ГЕРБ

Рейтинг:
1 0
Това прогнозира лидерът на "България без цензура" Николай Бареков

Още един депутат от ГЕРБ ще напусне парламентарната си група тази седмица. Това прогнозира лидерът на "България без цензура" Николай Бареков. По думите му в готовност да напуснат парламента са и депутатите, които станаха независими и се обявиха в подкрепа на неговия политически проект. Бареков предрече предсрочни парламентарни избори през есента.

Николай Бареков присъства на традиционния събор на столичния квартал Челопечене и сам сложи престилка и готварската шапка зад скарата. По думите на лидера на "България без цезнура", влизайки в Европейския парламент, той и неговите хора ще инициират мащабно разследване на монополите в България.

В разследването ще бъде включена и жената на Сергей Станишев – Моника за кражба на пари от еврофондове. След това Станишев ще трябва да си подаде оставката и именно така ще се стигне до предсрочни избори.

добави коментар
Huntur
Huntur
Ей такива завладяха София, наложиха чалгарския стил и култура и какво ли още не... Бареков, който наричаше тези с тракторите като протестираха селяни, а той е най-големия провансалец и селски амбицар
Huntur
Huntur
Погледнато реално по - голям популист от Б.Б е може би само Бареков... То ако ги слуша човек, без тях няма да може да се върти света!
Huntur
Huntur
Скоро белия генерал няма да има на кой да генералства
преглед на всички коментари (4)
 Мартин Каланан на посещение в България
В деня на официалното откриване на предизборната кампания за европейските избори на 25 май, в...
На село с яхта и луксозен джип
В подадените през май 2013 г. проекти за кандидатстване по Програмата за развитие на селските...
В момента:
12:00
13:00
13:30
Поглед в бъдещето
25 април
София
В момента
Дъжд
13°C
Днес
Краткотраен дъжд
Min: 10°C
Max: 15°C
Утре
Краткотраен дъжд
Min: 10°C
Max: 16°C
25 април
    На 25 април 1962 г. в Бургас се ражда поетесата Петя Дубарова. Родителите й са учители, огромна роля в изграждането на твореца в нея...