Форумът за майки се разцепи

Рейтинг:
1 0
Скандалът избухна заради новата визия на платформата

Най-активното интернет общество у нас - форумът Bg Mamma се разцепи. Жените се разминават в мненията си за новата визия на сайта. След скандала се стигна до създаването на две нови платформи.

Бунтът на майките започва в края на миналата година, когато в любимото им онлайн кътче започват промени и нововъведения във визията. Конфликтът насочва вниманието и към рекламите в сайта, които според част от потребителите са прекалено много.

След като не стигат до консенсус, част от потребителите се отделят като правят конкурентен и почти идентичен форум наречен Bul Mamma или алтернативата. Негов администратор е Владислава Тончева, която работи за собственика на едни от най-големите сайтове у нас за интернет търговия. В писмо до нас тя обясни, че обикновеният потребител в bg mamma е пренебрегнат. "Новият комерсиален дизайн, несъобразен с потребителите, преля капката. Bg Mamma беше форум, в който пишех и четях с удоволствие, но от година-две насам меркантилността и незачитането на обикновения потребител, който създава и допринася за този сайт, лично ме накараха да потърся алтернатива", разказва Тончева.

Според потребителите обаче едва ли създаването на Алтернативата се дължи само на идейни разминавания. Част от тях изразяват мнение, че става а въпрос за конкуренция и то не особено лоялна.

Може да се каже, че общо взето това бяха проблемите между двата форума - копирането на информацията, както и имитирането на името на форума, споделя модератор в Bg Mamma.

Въпреки пряката конкуренция обаче, от Bg Mamma обясниха, че не се чувстват застрашени. Администраторите и на двете информационни платформи са категорични - няма разцепление, няма и война. А интернет е достатъчно голям и има място за всички.

добави коментар
Лондон ще загуби много ако наложи ембарго над Русия
Позицията на Великобритания по въпроса за налагане на санкции срещу Русия е деликатна тема....
Данъчните погнаха продавачите на цветя
Масови проверки на данъчните край морето на оранжерии и търговците на цветя започнаха преди 8 март....
В момента:
23:00
00:00
Втората световна война в цвят и висока резолюция
6 март
София
В момента
Облачно
4°C
Днес
Дъжд
Min: 4°C
Max: 7°C
Утре
Облачно
Min: 2°C
Max: 8°C
6 март
На днешния ден през 1938 г. започват изборите за 24-то Народно събрание в България. На тях за първи път правото си на глас упражняват и жените. Това...