Невиждана атракция с коне

Рейтинг:
1 0
Първият конен фестивал в България събра на един терен всички конни дисциплини

Първият по рода си конен фестивал в България събра на един терен всички конни дисциплини на едно място. Спектакълът откри конен полк на столичната конна полиция.

А как можеш да научиш кон порода фризиец, какъвто язди легендарният герой Зоро например, демонстрира Цветелина Цанева. Нейният гарвановочерен жребец изпълни романтичен испански танц, почти фламенко, както и генералски марш.

Последваха доста щури и екстремни демонстрации, в които сили премериха двуколка и високопроходим четириколесен мотор АТВ, на който беше Тодор Христов, участник в рали "Дакар". Състезателката по гладко бягане и инструктор по езда Радослава Антонова пък хвърли ръкавица на състезател с мотоциклет ендуро, когото почти успя да надбяга с чистокръвния английски жребец Колт.

Гвоздеят на зрелището обаче беше невиждано модно дефиле на скандалната и шармантна дизайнерка Мира Бъчварова. Тя е известна с първото в света ревю на коне, което  организирала отново на хиподрума в Банкя, но този път надмина себе си. Защото манекенките, представящи новата й есенно-зимна колекция бяха не само на коне. Някои от тях бяха спътници на група рокери с мотоциклети чопъри, които нагазиха на пистата редом с галопиращите коне. Точно с такъв мотор и в бяла булчинска рокля, пристигна и известната любимка на публиката Жана Бергендорф.

Безплатно гориво срещу разсъбличане
Бензиностанция в украинската столица Киев заприлича на своеобразен градски плаж заради уникална...
В очакване на Кървавата луна
На рядко астрономическо явление ще станем свидетели след няколко часа. Луната, която ще изгрее тази...
Молитва за рожба
Десетки семейства от цялата страна се молиха за рожба в Троянската света обител. Подобна проява се...
Отново жълт код за поройни дъждове
Сутринта температурите ще са от 12 до 17 градуса. През деня облачността над страната ще е...
Изложба представя красотите на България
Над един милиард туристи пътуват всяка година по света, а половината от тях избират Европа за...