Кои са Емил и Милена Шаркови

Рейтинг:
10 3
Загиналият полицай е женен за "Мисис България" 2008 Милена Шаркова

Кой е загиналият Емил Шарков? Според официалната информация 40-годишният мъж е родом от Велико Търново, женен с едно дете. В Специализирания отряд за борба с тероризма е от 1999 г.

Емил Шарков е женен за "Мисис България" 2008 Милена Шаркова. Двамата имат дъщеря Теодора. В света на модата Милена влиза, когато печели конкурса за най-красива омъжена българка. Става един от най-търсените родни модели, като същевременно продължава да развива бизнеса си със сувенири. В свое интервю малко след победата на "Мисис България" признава, че със съпруга й искат да имат още едно дете.

Като носителка на титлата, Милена Шаркова участва в редица благотворителни прояви. През 2011 г. тя прави календар, средствата от който дарява за лечението на тригодишния Натанаил от гр. Тервел, който старада от детска церебрална парализа. Момчето е син на полицай.

Минути след като главният секретар на МВР оповести името на загиналия командос, социалните мрежи преляха от съболезнования към близките му.

В личния си профил във Facebook Богдан Личев от столичната пожарна написа: "Днес не е починал никой актьор, певец или спортист... Днес не починал никой известен! Днес във фейсбук е тишина... Днес по време на работа загина просто един достоен полицай... Просто някакъв психо искал да стреля по хората, но не успял, обезвредили го преди да го направи... стрелял само по ченгета, убил едно! Нека стените ви не останат празни така както всеки един ден, в който не се е случило нищо! Почивай в мир Емо... ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ."

Столичната полиция също изказа съболезнования на официалната си страница в социалната мрежа.

Все още не се знае кога ще бъде погребението на Шарков. Социалните мрежи обаче преливат от коментари за саможертвата му, има и идея за издигане на паметник. Много хора питат ще бъде ли обявен ден на траур след смъртта му.

добави коментар
Най-нещастните италианци живеят във Венеция
Най-романтичният град на Италия, магнит за туристите от целия свят - Венеция, се оказва и...
Ще влязат ли багерите в Карадере
Строителство на ваканционен комплекс в защитена зона Карадере близо до Варна няма да има, ако...
20 март
София
В момента
Слънчево
15°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 5°C
Max: 16°C
Утре
Слънчево
Min: 2°C
Max: 17°C
20 март
Днес посрещаме астрономическата пролет. Тя ще настъпи точно в 18:57 ч. българско време. Това е и денят на пролетното равноденствие, когато денят и...