Бареков: Поръчан съм!

Рейтинг:
0 0
Бойко Борисов е поискал убийството на лидера на "България без цензура"

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е поръчал убийството на Николай Бареков. Това твърди в сайта си лидерът на "България без цензура".

Според Бареков сигналът е дошъл до него от сериозни източници. "Научих от хора, на които имам абсолютно доверие, че съм бил поръчан за убиване от Бойко Методиев Борисов и Румен Николов-Пашата, понеже за тях съм бил непреодолим политически проблем", обясни Бареков.

"Бях посъветван да си взема бронирани автомобили и да си остана вкъщи поне за няколко седмици. Но аз не мога да го направя. Нямам финансовата възможност да поддържам огромна охрана и бронирани джипове, а и смисълът на живота ми и моята сила е в прекия контакт с хилядите български граждани", допълва още Бареков.

"Надявам се това, че осветлих поръчката срещу мен, донякъде да спре наетите убийци. Аз няма да отменя програмата си и ще участвам на кръглата маса, на която съм модератор. Ще пътувам и в Северозападна България на срещи с хората, които ме канят", категоричен е лидерът на "България без цензура".

Николай Бареков съобщи, че разследването, което се прави за офшорните фирми на Бойко Борисов, е приключило и още в четвъртък фактите могат да бъдат извадени на бял свят.

"Този човек не съществува за мен". Това беше отговорът на Бойко Борисов пред агенция ПИК на въпроса, как ще коментира твърденията на Николай Бареков, че е поръчал физическото му ликвидиране.

добави коментар
Бистрят верки срещу младежката безработица
Всеки четвърти младеж у нас на възраст между 15 и 29 години не работи, не учи и няма професионално...
Първият блок централа вече е факт
Първата в България жилищен сграда със собствена фотоволтаична централа се намира в жк "Христо...
В момента:
Още нещо
06:00
Въпрос на гледна точка
06:30
Новини
8 ноември
София
В момента
Облачно
10°C
Днес
Слънчево
Min: 3°C
Max: 19°C
Утре
Слънчево
Min: 3°C
Max: 19°C
8 ноември
На 8 ноември православната църква почита паметта на св. Архангел Михаил. Според нашите народни вярвания той е един от братята светци, на когото при...