Поморие изпрати убитата Алекс

Рейтинг:
5 3
Родителите проговарят в "Предаването на Карбовски" по TV7

В Поморие днес изпратиха осемгодишната Александра Тодорова, която беше убита преди три дни. Бял кръст, бял ковчег и хиляди бели цветя обсипаха поморийските гробища в днешния ден. Морският град изпрати убитата Александра Тодорова – дъщеря на Веселин и Евалина.

На погребението бяха приятели и учители на Алекс от детската градина, класният ръководител на първокласничката, учителката й по пиано.

Утре (14 април) Бургаският окръжен съд ще гледа мярката за неотклонение на Атанаска Георгиева, обвинена в убийството на детето.

Припомняме, че момичето беше удушено на 10 април. Задържана по случая е 39-годишната Атанаска Георгиева, която е направила самопризнания.

Малката Алекс изчезна на 10 април на път от училище към дома си. Повече от 24 часа тя беше в неизвестност. Поморие беше претърсено от органите на реда, а късно в петък след показанията на Атанаска тялото на детето беше открито в таванско помещение, което се е намира над дома на момиченцето. 

Срещу Атанаска е повдигнато обвинение за предумишелно убийство.

Все още не са ясни мотивите  на 39-годишната жена да посегне на детето. Поморие е в шок, а  в понеделник психолози ще окажат помощ на  съучениците на Александра. Днес майката на Александра с болка си спомняше за дъщеря си, но намери сили да каже няколко думи пред нашата камера.

Какво още казаха опечалените родители на погребението на дъщеричката си – вижте на страницата на "Предаването на Карбовски" по TV7.

добави коментар
Китайски археолози с хвалят с находка
Археолози от Източен Китай откриха уникален погребален комплекс. Смята се, че той е бил създаден...
Майли Сайръс разкара куче
Певицата Майли Сайръс не се радва на своя нов домашен любимец. Малкото кученце Мууни е подарък от...
16 април
София
В момента
Облачно
9°C
Днес
Дъжд
Min: 3°C
Max: 7°C
Утре
Дъжд
Min: 3°C
Max: 9°C
16 април
На 16 април. 1871 г. Берлин е провъзгласен за столица на Германската империя, а след обединението на 3 октомври 1990 г. Берлин е провъзгласен за...