Бомба за наркогероя Демби

Рейтинг:
5 2
Взривът е поставен пред дома на Димитър Вучев в "Симеоново"

Бомба разтърси дома на Димитър Вучев - Демби. Късно снощи жители на квартал Симеоново подават сигнал за взрив към полицията.

Демби е с богато криминално минало. Името му се свързва с атентати, покушения, наркотрафик и побои. Той е и свидетел по няколко знакови дела като тези срещу Златомир Иванов - Баретата и братята Маргини.

"Няма бомба... паднал е метеорит. Така че благодаря... много ви моля. Да, има три пострадали кученца и две котенца", каза Станислав - приятел на Демби.

Източник: Анелия Митева, TV7 и NEWS7

Така хората на Димитър Вучев - Демби обясниха снощния шум. Рано тази сутрин в дома на Вучев заварихме екипи на полицията, които правеха повторен оглед на мястото. Сигналът е подаден около 23 ч. от съседи, които се стреснали от страшния гръм.

"Гледахме мача Бразилия - Мексико и чухме взрив - просто си личеше, че е взрив. Много силен тътен. В първия момент помислих, че е гръмнал бойлер или нещо такова. И сутринта вече разбрахме по колите на полицията", разказват съседи.

Източник: Анелия Митева, TV7 и NEWS7

Потърсихме за коментар и самия Вучев. Той в момента е в болница заради проблеми с кръста и гръбнака, но обясни за TV7 и NEWS7, че физическият извършител на атентата е установен.

"А сега като стана това вие журналистите ще кажете, че то това е заради наркотиците, не за нещо друго - нали се сещате. Извършителят е визуално е установен, да. Имам го, имам го на кадър, всичко го имам заснето и всичко е наред. Имам камери в имота. В болница съм заради ишиаса", каза пред камерата ни Димитър Вучев - Демби.

От МВР обясниха, че няма да допуснат нарковойна на територията на София.

"Има извършен оглед след това, което е направено сутринта. Експертизата ще покаже какво количество и какво е сложеното вещество и по какъв способ е взривено", обясни главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.Полицията тепърва ще установява мотивите за атентата и дали става дума за опит за убийство или само за сплашване.

Вижте щерката на мистър Бийн (снимка)
Популярният британски актьор Роуън Аткинсън, известен най-вече с ролята си на Мистър Бийн, показа...
Птица фиш се засели в Атанасовското езеро
Птица фиш за първи път гнезди в България. Орнитолози са засекли женска с нелетящо малко да се храни...
Ретро ритъм на морето с The Smugglers Collective
Tози петък, 11 юли, от 23:00 ч., Свети Влас ще бъде изпълнен със забавна и романтична винтидж...
Бяла лястовица донесе надежда край границата
Бяла лястовица зарадва с появата си жителите на боляровското село Крайново. Първи я е забелязал...
Актуализират бюджета на НЗОК
Предложението за актуализация на парите за здраве тръгва към Министерския съвет (МС). Това става...