За предаването

Кампанията "България без цензура" е естественото продължение на едни от най-успешните тв формати в България: "Гореща точка", "България избира" и "България без цензура – пролет 2013 г."

"България без цензура" е и социален проект, който дава възможност да се чуе гласът на хората и тяхната болка. Той е отворен както към всички граждани, така и към всички политици и политически сили.

Всички ще са добре дошли на сцената на предаването, но ги молим да не показват политическите си пристрастия, за да не се политизира проектът", казва Николай Бареков.

Официалният старт на новата кампания ще бъде на 16 септември (понеделник) 2013 г. в гр. Смолян. Предвижда се да бъдат посетени над 20 града в България.  Турнето ще продължи шест седмици. Всеки  понеделник, сряда и петък ще има живо предаване от 17 ч., което ще се излъчва по TV7. На финала във всеки град ще има концерт спектакъл с участието на невероятния глас Деси Добрева, ненадминатия  танцов спектакъл на Нешка Робева и още приятни моменти.

Хората в цялата страна ще имат възможност по познатия вече сценарий да дадат гласност както на проблемите на града, в който живеят, така и на техните лични.

За намиране на решения на административни, граждански и други казуси отново ще се грижи юридическият екип на "България без цензура".

Както досега, екипът от юристи и репортери ще пристига ден по-рано в съответния град. В центровете ще бъдат разположени шатра и сцена, където хората ще имат възможност да споделят проблемите и каузите, за които биха искали да се борят.

"България без цензура" ще предостави трибуна и за представители на местната власт, които отказват да печелят партийни дивиденти от участието си в кампанията.

"Всички кметове и общински съветници са добре дошли на нашата сцена. Готов съм да подкрепя и политици, които имат присъствие в политическия живот на страната, но са останали неомърсени и не са участвали в изпълнителната власт", казва Николай Бареков.

Всяко посещение ще завършва с концерт на популярни и местни изпълнители.

Ако искате да се свържете с нас пишете ни на bezcenzura@barekov.com

програма на турнето
Ноември
06.11
София
07.11
Криводол
08.11
Белоградчик
09.11
Русе
10.11
София