Елизабет Ангарева
Длъжност: Репортер

"За светлото бъдеще се грижат политиците, за светлото минало – историците, за светлото настояще – журналистите."
– Жарко Петан

За мен журналистиката е умението да отразяваш настоящите събития безпристрастно и точно по интересен начин и с индивидуален подход. Комуникирам с много и различни хора и тази комуникация ме обогатява като личност.

Започнах като стажант в новините на bbt и чрез практиката установих, че този тип работа ми носи удовлетворение. Новината информира обществото за случващите се събития, които са от обществено значение. Разбира се, много важно е как ще се представят фактите.

Впоследствие продължих да работя за Новините на TV7. Напрежението, което изпитвах, повишаваше адреналина ми, спомагаше за по-добра концентрация и събуди стремеж към усъвършенстване.

В момента работя като репортер в предаването "Още нещо" по NEWS7 и имам възможност да съм част от един страхотен и сплотен екип. Типът работа е различен – изисква прецизно планиране, подбор на подходящите теми и гости.

Телевизията за мен е едно от най-фундаменталните открития на XX век – тя ни пренася на различни места, развихря въображението ни и е може би е най-доброто средство за осъществяване на масова комуникация!