Протест
Виктория Ангелова
Длъжност: Водещ

Виктория Ангелова е магистър по бизнес администрация и бакалавър по стопанско управление от Русенския университет "Ангел Кънчев". Начало на журналистическия й опит е дадено в Нова телевизия, където започва като стажант. След това бързо израства и става водещ на новини и автор на предаване в бизнес телевизията EBF TV, телевизионна водеща и репортер е в телевизия PRO.BG и телевизия Bulgaria ON AIR. След това става и водеща в сутрешен блок на ТV7 "Добро утро, България".

“Нямах намерение да правя кариера пред екранa. Мой приятел фотограф, който работеше в една от националните телевизии, ми каза, че според него имам данни за водещ, а в момента се организира кастинг и търсят нови лица. Явих се и ме одобриха. Започнах като стажант, от нулата. Не обикнах телевизията веднага, определено не беше любов от пръв поглед. С течение на времето осъзнах, че ми харесва и това е работата, която винаги съм искала. Всеки ден срещам интересни хора, чувам различни житейски истории, мога да подам ръка, да поставя проблем. Сега не мога да живея без динамиката на нюзрума”.

В свободното си време Виктория разпуска с музика, фитнес и разходки в планината.

„През тези години съм правила стотици репортажи и авторски филми. Влизала съм в Европейския парламент и в най-изоставените ромски гета. За мен няма граници в журналистическата ни професия, освен морални разбира се“.

Днес тя е едно от популярните лица в новинарския екип на информационния канал NEWS7.