понеделник - петък, 19:30 - 20:00

За предаването

"Въпрос на гледна точка" е публицистично ток шоу, което представя различни гледни точки от широкия информационен поток, истини и факти за исторически събития, лидери, позиции и становища със "спекулативен" характер, обективност към детайлите и провокация към неизказаното на глас.

Водещият на предаването Стойчо Керев ще провокира както своите гости в студио, така и зрителите от екрана, като им представя различен поглед по познати теми всеки делничен ден от 19:30 до 20:00 ч по информационния канал NEWS7.

В предаването стартираха и рубриките "Диктаторите. Проклятието на боговете" (понеделник, 19:30) и "Народна република България" (сряда от 19:30 ч.).

Проектът "Диктаторите..." разказва за прокълнатите от Боговете властелини на човешки съдби.

Всяка сряда в "Народна република България" водещият Стойчо Керев търси истината за времето преди 1989 г.. Историци и участници в живота през периода разказват и анализират събитията, които определяха битието на българите, живели в една държава, за една партия, като един народ.

"Въпрос на гледна точка" интригува своята аудитория с лична ангажираност, и я предизвиква сама да подреди пъзела от отговори по интересни теми, чрез "разсъждения след ефир" и сравняване на мнения.

Можете да пишете на "Въпрос на гледна точка" на електронната поща glednatochka@news7.bg